Női vezetők logó

Haladó szintű, átgondoltan tervezett termékeket hozunk létre annak érdekében, hogy segítsünk Téged, hogy megvalósítsd a benned rejlő lehetőségeket, valamint boldogabb, és teljesebb életet élhess.

Kék hálanapló a pozitivitásért és a sikerért

Hitvallásunk

Kevesebbel is érhetsz el többet. Olyan termékeket hozunk létre, amelyek a legegyszerűbb és leghatékonyabb módon segítsük a benned rejlő lehetőség kiaknázását. Éld át a hála érzését hálanaplóinkkal, vagy építs hatalmas önbizalmat megerősítő kártyáinkkal. Termékeink már az első napokban pozitív szokásokat alakítanak ki, megkímélve téged éveken át tartó próbálkozásoktól és kudarcoktól. Kevesebb erőfeszítéssel szabadíthatod fel a benned rejlő potenciált.

vásárlói vélemény

Nagyon le vagyok nyűgözve a Hálanaplóval! Az első pillanattól kezdve szerettem, hogy mennyire összetett és gondosan kidolgozott ez a napló. A pozitív megerősítésektől egészen a mindennapos idézetekig minden részletre odafigyeltek, ami inspiráló és motiváló számomra. Mindig várom, hogy megnyissam a napot egy újabb bátorító üzenettel, amely emlékeztet rá, hogy mennyire erős vagyok és milyen sok mindent tudok elérni.

Összességében nem tudom eléggé dicsérni ezt a hálanaplót. Minden egyes napom egy kis meglepetéssel kezdődik, amely megerősíti a pozitív hozzáállásomat és inspirációt ad a napomhoz.

Köszönöm Női Vezetők!​

6 hónapos pénzvisszafizetési garancia

Azt szeretnénk, hogy szeresd a termékeinket, és használd őket arra, hogy pozitív változást hozz az életedbe. Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink hasznos értéket fognak nyújtani neked. Ha bármilyen okból azonban úgy érzed, hogy termékeink nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, egyszerűen küldd vissza őket, és teljes visszatérítést adunk.

Válogass kedvedre hálanaplóink, megerősítő kártyáink közül és mozdulj előre életedben.

Egy szebb jövőben hiszünk

Termékeink 100%-ban újrahasznosított, biológiailag lebomló és FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező papírból készülnek. Nem vágtak ki fákat, hogy új papírt készítsenek termékeinkhez. Naplóink 100%-ban természetes textíliákból, például pamutból vagy lenből készülnek, és nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, mint a poliészter vagy a műanyag. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni egy fenntartható élethez.

Pozitivitás, siker, idézetek, vállalkozás - Női vezetők hálanaplói és megerősítői kártyái segítségével

Küldetésünk

Célunk, hogy a Magyarországon sikerüljön az emberek negativitását megtörni és pozitív attitűddel helyettesíteni azt. Ez még csak a kezdet.

Most van itt a megfelelő idő, hogy tudatosabb és teljesebb életet élj. Szánj időt önmagadra, változtasd meg a gondolkodásmódodat, és figyeld meg, ahogy a világ visszatükrözi ezeket a változásokat.

Női vezetők - hálanaplók, megerősítő kártyák a pozitívásért.

100% természetes anyagok

100% biológiailag lebomló

100% újrahasznosított FSC™ papír

100% műanyagmentes